• info@shutterednature.com

Een weekje Catalonië

Een weekje Catalonië

Met vrienden was ik een week in Catalonië. Uiteraard moet je dan ook een dagje naar Barcelona. Het hoogtepunt van Barcelona was voor mij het bezoek aan de Sagrada Familia. Ik was al eens eerder in Barcelona geweest, maar ik had de kerk toen alleen van de buitenkant gezien. De kerk is niet alleen speciaal van buiten, maar ook zeker van binnen! De lichteffecten zijn erg bijzonder. Geen enkele kerk in de wereld lijkt op de Sagrada Familia! Uiteraard kent Barcelona meer mooie bouwwerken en is de rest van Catalonië ook niet al te lelijk. Hieronder een paar foto’s van de Sagrada Familia, wat Catalaanse straatjes en de Catalaanse kust.

Een galerij met foto’s van de Sagrada Familia, één foto is gewoon niet genoeg!

LennartVerheuvel

Laat je bericht achter

%d bloggers liken dit: