• info@shutterednature.com

Een bezoekje aan Athene

Een bezoekje aan Athene

Met het gezin gingen we voor een weekje naar Athene. Qua dieren is daar niet zo veel te beleven, wel hadden we een mooie blauwe rotslijster op het Parthenon, maar de 3000 jaar oude tempels mogen er ook zijn! Ik moet wel zeggen dat de Acropolis letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van Athene is. De rest vond ik zelf wat minder in tegenstelling tot bijvoorbeeld Rome, waar overal wel mooie dingen te zien zijn. Rome is natuurlijk wel een klasse apart… Toch mag de Acropolis er zeker zijn en omdat studenten gratis toegang hebben, ben ik ook op verschillende dagen geweest om er het maximale uit te halen wat de foto’s betreft. Zie hieronder de galerij met alle foto’s, dat scrolt lekker makkelijk.

LennartVerheuvel

Laat je bericht achter

%d bloggers liken dit: